Kiállunk Bana Tibor mellett!

Bana Tibort ajánlom!

A „semmit rólunk, nélkülünk” elvet én is fontosnak tartom a politikában. Egy jelölt erejét az őt támogatók hite, meggyőződése adja. A választók bizalmát ki kell érdemelni.


Tizenegy éves parlamenti munkám tanúskodik arról, hogy mindig a feladatot kerestem, nem a pozíciókért álltam sorba. A Ti töretlen támogatásotok a munkám eredményességének fokmérője. Vas megye hangjaként a térség érdekkijáró képviselője vagyok. Mi, Vas megyeiek közösség vagyunk.


Ha teheted, kérlek, a neved vállalásával ajánlj engem a többi választópolgár figyelmébe!


Az ajánlást, támogató hozzászólást az oldal alján található szövegdobozba írhatod, vagy elküldheted e-mail üzenetben is a kozosenvasmegyeert@gmail.com címre!

Megjegyzés: az e-mailen vagy hozzászólásban küldött, méltató üzeneteket valós személynévvel együtt tesszük közzé ezen az oldalon. Kérlek, csak abban az esetben küldj  szöveges ajánlást, ha vállalod a támogatásomat a nyilvánosság előtt is!

Kérlek, 👉aláírásoddal is támogass, hogy indulhassak az előválasztáson!
Tibor felesége közvetlen munkatársam, így nap mint nap látom, ahogy minden erejükkel a kormányváltásért dolgoznak. Vas3-nak ilyen lelkes és kitartó képviselőre van szüksége, mint Tibor.
- Simon András (újságíró, jogász, Márki-Zay Péter tanácsadója)
Bana Tibor kiváló diákom volt a Corvinus Egyetemen. Benne a szakértelem és a nemzeti elkötelezettség normális egyensúlyban volt, ami ma kevesekben van meg. Hajrá, Tibor!
- Vass László (Budapest)
Kedves Tibor! Nagyon bízom benne, hogy édesapám után személyedben ismét független, "kijáró képviselője" lesz választókörzetünknek. Az előválasztáson és majdan a parlamenti képviselő-választáson is sok sikert kívánok!
- Sütő Kálmán (Felsőmarác)
Nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy ezt a fiatalembert megismertem. Nagyon örülök neki, hogy végre valaki szeretné képviselni Szentgotthárd érdekeit, és azt a korosztályt, amelybe én is tartozom. Sok sikert kívánok neki, hogy elérje a céljait és tudjon bennünket képviselni! Tisztelettudó, sokat tanult, egyszerű ember. Szívből gratulálok neki!
- Kulcsár Ferencné (Szentgotthárd)
Sokan vagyunk melletted, mert hiszünk, bízunk benned, hisz szereted szűkebb hazádat és népét!
- Paál Tibor (Pankasz)
Mióta megismertelek, látom szimpatikus, emberi kiállásaidat, lelki-szellemi értékeidet, szorgos munkádat, hogy azt szeretnéd, akarod, amit mi is! Messzemenőkig támogatlak, mert veled lehet új utakat, célokat elérni. Nagyon figyelmes vagy a jóra, törekvésed példaértékű, amit a térség polgáraiért teszel. Köszönet, hála, jó egészség a továbbiakban! Több ilyen emberre lenne szükségünk, akkor talán megint volna hitünk és reményünk a jobbra. Hiszek benned, mindig igyekszem, hogy támogassalak a jó elérésében. Erre kérek minden polgárt a térségünkben. Köszönöm, Tibor!
- Soós Lászlóné Ilona (Szentgotthárd)
Ajánlom Bana Tibort. Ő valóban dolgozik értünk és Vas megyéért. Tisztelem, becsülöm és támogatom az indulását.
- Szilasi Tiborné (Káld)
A kimondott szavaknak hatalmas súlyuk van. Bana Tibor hitelessége abban rejlik, hogy ezeket a szavakat a saját életében is követi.
- Torma Ramóna (Szentgotthárd)
Nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy Bana Tibi teljes mellszélességgel kiáll a választókörzete érdekeiért. Intelligens, művelt fiatalember, remek kommunikációs képességgel megáldva, politikai vénával megspékelve. Hajrá, Tibi!
- Séger Miklós (Szentgotthárd)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük