Petíció a körmendi kórház megmentéséért

Nem szűnhet meg a körmendi kórház!

Számomra a térségben élők képviselete az elsődleges. Kérem, amennyiben Önnek is fontos a körmendi kórház megmaradása, az ottani betegellátás zavartalansága, írja alá az alábbi petíciót! Hallassuk a hangunkat közösen!

Amennyiben a körmendi-szentgotthárdi választókerület polgárai megtisztelnek a bizalmukkal és egyéni képviselőként szolgálhatom őket április 3-a után, mindent megteszek a körmendi kórház megmentéséért.

Aláírom a petíciót!

* A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Adatkezelési hozzájárulás *
Feliratkozás hírlevélre

* Nyilatkozat: Jelen petíció és nyilatkozat aláírásával kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a személyes adataimat a Közösen Vas Megyéért Egyesület kapcsolattartás és véleménykérés, választási és egyéb tájékoztatás céljából kezelje, valamint továbbítsa a kormány felé. Az adatkezelés jogalapja a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja. az érintett hozzájárulása. Az adatkezelő az adatokat a hozzájárulás visszavonásáig, de maximum 10 évig kezeli. Hozzájárulását a kozosenvasmegyeert@gmail.com e-mail címen bármikor visszavonhatja. Jelen nyilatkozat aláírásával nyilatkozom, hogy az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat megismertem és elfogadom.

Mentsük meg a körmendi kórházat!
Csak felfelé! Írjunk sikertörténetet!
🤝Oszd meg az ismerőseiddel is!🔻